Türkiye

BURDUR Yazılım ve kodlama atölyesi açıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BURDUR merkez Altın Terim Solmaz İlkokulunda Burdurda üretken bir nesil yetişiyor projesi kapsamında yazılım ve kodlama atölyesi açıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen proje ile Burdurdaki atölye alt yapısının güçlendirilerek eğitim alanında verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Okul öğretmen ve öğrencileri atölyede yazılım, kodlama, tasarım, yapay zeka, ardinio, üç boyutlu yazıcı gibi alanlarda eğitim alıp, kendilerini geliştirebilecek. Atölye açılışına Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, eğitim sendikası şube başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyelerinin atölyeyi gezmesinin ardından öğrenciler tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Okul bahçesinde kutulan çömlek atölyesinde Mamak çömleği yapımı ile Yörük çadırında yöresel müzikler icra edildi.

HABER: Mesut MADAN/BURDUR,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version