Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Burdur- Medusa mozaiği ziyarete açıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BURDURun Gölhisar ilçesindeki UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan ve iklim şartlarından korunması için üzeri kapatılan Medusa mozaiği ziyarete açıldı.

Burdurdaki Kibyra Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Özüdoğru, iklim şartlarından korunması amacıyla kış ayları boyunca kapalı olan Medusa mozaiği ile Odeion stoası zemin mozaiğinin ziyarete açıldığını duyurdu. Medusa mozaiği, kasım ayı sonuna kadar ziyarete açık olacak. Özüdoğru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kış ayları boyunca iklim şartlarından korunması amacıyla üzeri kapatılan Kibyra Medusa mozaiği ile Odeion stoası zemin mozaiği açılmış olup, 2025 kasım ayı sonuna kadar ziyaret edilebilir” bilgisini paylaştı.

Haber- Kamera: Mesut MADAN/BURDUR, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir