Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Bucaspor 1928’de üç ayrılık daha

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi verip 17 maçtır yenilmeyen Bucaspor 1928’de takımdan ayrılan as oyuncuların sayısı 11’e çıktı. İlk yarıyı 3’üncü sırada tamamlayan İzmir temsilcisinde Taşkın Çalış, Mazlum Demir, Enes Alıç, Kıvanç Küçükkarış, Erhan Kartal, Koray Altınay, Berke Bıyık ve Ahmet Aslan’ın ardından İlhan Depe, Onur Özcan ve Furkan Çil’in sözleşmelerini feshettiği bildirildi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla Bucaspor 1928’de taraftarlar ise kulüpte yaşanan ayrılıkların ardından isyan bayrağını açtı. Sarı-lacivertli futbolseverler sosyal medyadan gönderdikleri mesajlarla yönetimin herhangi bir açıklama yapmadığını ve en kısa sürede kulübün ayrılıklar konusunda bilgilendirme yapması gerektiği görüşünü paylaştı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam