Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Bolu – Restorandan hırsızlık kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BOLUda, gece saatlerinde restorana giren şüpheli, kasadan paraları çalarak kaçtı. Hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 01.30 sıralarında Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir restorana giren şüpheli, iş yerinin kasasından 5 bin TL çaldı. Şüpheli daha sonra iş yerinden çıkarak kaçtı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen restoran çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı, şüpheliyi yakalamak için de çalışma başlattı.

Şüpheliden şikayetçi olan işletme sahibi Mehmet Kalan, “Gece saatlerinde bizim iş yerimize camı zorlayarak içeri giriyor. İçeri girdikten sonra kasamızda bulunan bir miktar nakit parayı alıp, aynı camdan geri çıkıp gidiyor. Sabah iş yerinde çalışanlar, kasa tarafının dağınık olduğunu fark ediyorlar. Bunun üzerine beni aradılar, gelip kamera kayıtlarına baktığımda iş yerimde hırsızlık olayı olduğunu fark ettim” dedi.

Öte yandan, şüphelinin hırsızlık anları restoranın güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Haber: Oğuzhan EKE/BOLU

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir