Spor
Bodrumspor 1 puana üzüldü


Spor Toto 1’inci Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor, evinde Beyçimento Bandırmaspor’la 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Rakibi karşısında geriye düşüp beraberliÄŸi yakalayan yeÅŸil-beyazlılar girilen gol pozisyonlarını deÄŸerlendiremedi. Evindeki puan kaybına raÄŸmen 18 puan ve maç fazlasıyla ikinci sıraya tırmanan Bodrumspor, direkt Süper Lig hattına yerleÅŸti.
Teknik direktör Ä°smet TaÅŸdemir, galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduÄŸunu söyledi. Özellikle ikinci yarıda oyunun tamamen hakimi olduklarını vurgulayan TaÅŸdemir, ” Pozisyonlara girdik ama deÄŸerlendiremedik. Ä°kinci yarı özellikle takımımızın farkı daha çok ortaya çıktı. Maçı koparamadık. Ancak 2 puan kaybetsek de iyi bir gidiÅŸatımız var” dedi.
ISAAC KORKUTTU
Bodrumspor-Bandırmaspor maçı sonrası fenalaşıp hastaneye kaldırılan Bandırmasporlu Isaac Tshibangu yürekleri ağızlara getirdi. Maçın 76’ncı dakikasında Levent’in yerine oyuna giren Isaac, müsabakanın ardından fenalaÅŸtı. Durumu fark eden arkadaÅŸları, saÄŸlık görevlilerinden yardım istedi. SaÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Isaac, hastaneye kaldırıldı. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel yaptığı açıklamada, “Maçın sonunda oyuncumuz Isaac bir rahatsızlık geçirdi. Maç bitiminde direkt içeri girmiÅŸti. Karın bölgesinde bir aÄŸrı olduÄŸunu söyledi. O süreçte sırt üstü sedyede uzanırken dili boÄŸazına kaçtı. Sorun oldu ama halledildi. Oyuncumuz bir an önce iyileÅŸecek ve aramıza katılacak” diye konuÅŸtu.
Â
