Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Bitlis’te 211 köy ve mezra yolu kapandı; kar kalınlığı 152 santimetreye ulaştı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BİTLİSte etkili olan kar yağışı nedeniyle 211 yerleşim yerine ulaşım sağlanamazken, kentteki kar kalınlığı 152 santimetreye kadar ulaştı.

Bitliste günlerdir etkili olan kar yağışı, gece saatlerde etkisini arttırdı. Kardan dolayı 211 köy ve mezra yolu ulaşıma kapanırken, kar kalınlığı kent merkezinde 152 santimetre, yüksek kesimlerde 2 metreyi aştı. İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kapanan yolları açmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Park halindeki araçların, tek katlı yapıların adeta kara gömüldüğü kentte belediye ekipleri de cadde ve sokakları açık tutmak için kar temizleme çalışması başlattı. Belediye çalışmalarını 50 iş makinesi ve 70 personelle yürütüyor.

Haber-Kamera:Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam