Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Beyin tümöründen ölen doktor, beyaz önlüğüyle uğurlandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sivas Numune Hastanesinde görev yapan, evli ve 2 çocuk babası dahiliye uzmanı Dr. Orhan Kırbıyıkın beyninde 2018 yılında tümör tespit edildi. Tedavi süreci başlayan Kırbıyık, bu süre zarfında iki kez ameliyat oldu. Beynindeki tümörün tekrar büyümesi üzerine Orhan Kırbıyık, görev yaptığı hastanede yaklaşık 10 gün önce bir kez daha ameliyat oldu. Ameliyat sonrası durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma alınan Kırbıyık, dün hayatını kaybetti. Dr. Orhan Kırbıyık için Numune Hastanesi Başhekimliği önünde bugün tören düzenlendi. Törene; İl Sağlık Müdürü Dr. Onur Mahmutoğlu, Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fidan, Kırbıyıkın ailesi ve meslektaşları katıldı. Kırbıyıkın doktor önlüğü tabuta konuldu. Orhan Kırbıyıkın yakınları tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, meslektaşları da duygusal anlar yaşadı. Törenin ardından Kırbıyıkın cenazesi defnedilmek üzere Yukarı Tekke Mezarlığına götürüldü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Sivas'ta beyin tümörü hastalığı nedeniyle görev yaptığı hastanede hayatını kaybeden dahiliye uzmanı Dr. Orhan Kırbıyık (Fotoğrafta), son yolculuğuna uğurlandı. Fotoğraf: Sivas, (DHA)

Continue Reading
Reklam