Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Beyaz Saray: Trump ile Putin arasındaki görüşme tamamen gündemden çıkmadı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında olası bir zirveye ilişkin soruları yanıtladı. Leavitt, Trump’ın, Rusya ve Ukrayna arasındaki devam eden savaşta ilerleme sağlanamamasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdiğini belirtti.

ABD’nin iki Rus petrol şirketine uyguladığı yaptırımlara dikkati çeken Leavitt, Trump’ın gerektiğinde Moskova’ya karşı harekete geçebileceğini gösterdiğini söyledi. Trump’ın bu savaşı bitirmek için Putin ile görüşmeyi arzuladığını, ancak bu görüşmenin somut sonuçlar doğurması gerektiğini vurgulayan Leavitt, olası bir Trump-Putin buluşmasının tamamen gündemden çıkarılmadığını bildirdi.

“Başkan ve tüm yönetim, bir gün bu görüşmenin yeniden gerçekleşmesini umuyor, ancak bu görüşmeden somut ve yapıcı bir sonuç elde edilmesini sağlamak istiyoruz” diyen Leavitt, Trump’ın yalnızca söz değil, özellikle Moskova’dan eylem görmek istediğini ifade ederek, bu süreci dikkatle izlemeye devam edeceklerini belirtti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam