Spor
Beşiktaş, Slovenya kampını Grazer AK maçıyla tamamladı
Graz şehrine yakın Lannach kasabasında oynanan mücadeleye Türk taraftar alınmadı. Bunun sebebi ise, Türk taraftarların geçmiş yıllarda Beşiktaş maçlarında çıkardığı olaylar ve yarıda kalan maçlar olarak gösterildi. Maça gelen az sayıdaki Türk taraftarı, karşılaşmayı tel örgülerin arkasından seyretmeye çalıştı.
Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Grazer maçına kalede Ersin, defansta Svensson, Colley, Paulista, Masuaku, orta sahada Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, hücum hattında da Rashica, Semih ve Mustafa onbiri ile çıktı.
Grazer, 3üncü dakikada Lang ile 1-0 öne geçti. Baskıyı artıran Beşiktaş 10uncu dakikada Semihin röveşatasını tamamlayan Mustafa Hekimoğlu ile beraberliği sağladı. Mustafa, 4 dakika sonra Beşiktaşı 2-1 öne geçirdi. Maçta adeta şov yapan Mustafa Hekimoğlu bu kez asist yaparak Rashicaya 3üncü golü attırdı. Siyah beyazlılar, 26ncı dakikada Rafa Silva ile farkı 3e çıkardı ve ilk yarı 4-1 sona erdi. İkinci devreye de hızlı başlayan Beşiktaş, 51inci dakikada Rashica ile skoru 5-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 5-1 sona erdi.
Öte yandan yeni transfer Ciro Immobile 63üncü dakikada Mustafa Hekimoğlunun yerine oyuna dahil oldu.
Siyah-beyazlılar bu gece Türkiyeye dönerek hazırlıklarına İstanbulda devam edecek.