Spor

Beşiktaş-Neftçi Bakü maçını İsviçreli hakem Lukas Fahndrich yönetecek (yeniden)

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile yapacağı maçı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan hakem Lukas Fahndrich yönetecek.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre Lukas Fahndrich’in yardımcılıklarını Jonas Erni ve Guillaume Maire yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Lionel Tschudi oldu.

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki ilk karşılaşma 10 Ağustos Perşembe günü Bakcell Arena’da oynanacak. Mücadele saat TSİ 20.00’de başlayacak.

Siyah-beyazlıların Azerbaycan temsilcisi ile yapacağı rövanş maçı ise 17 Ağustos Perşembe günü Beşiktaş Stadyumu’nda saat 20.00’de.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version