Güvenlik

‘Beni darbediyor, kurtarın’ diyerek mesaj atmıştı; sevgilisi yanında öldürülmüş bulunca tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 20 Nisanda saat 23.30 sıralarında Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi Kabasakal Mezarlığı yakınında meydana geldi. Pastacı Mehmet Ayaz ile lise öğrencisi sevgilisi N.C. bir süre gezdikten sonra mezarlık yakınlarında otomobili park edip, inerek sohbet etmeye başladı. Bu sırada N.C., iddiaya göre, Ayaza ayrılmak istediğini söyleyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile N.C., bir arkadaşına cep telefonuyla, Beni kurtarın, polise haber verin. Mehmet beni darbediyor diyerek mesaj gönderdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ARKADAŞLARI BULDU

Olay yerine gelen arkadaşları, çifti göğüslerinden bıçaklanmış halde yerde yatarken bulunca 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekipler, Ayazın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan N.C. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayda kullanılan bıçak da Ayazın yattığı yerin yakınında bulundu. Ayazın cenazesi otopsisinin ardından yakınları tarafından alınarak, Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi.

TABURCU OLDU

Hastanede tedaviye alınan N.C., polise verdiği ilk ifadesinde, “Gündüz Mehmet ile buluşup, gezdikten sonra araçta sohbet ediyorduk. Ayrılmak istediğimi söylediğimde beni bırakmayacağını söyledi. Tartışma büyüyünce beni bıçakladı. Ayıldığımda ise onun da bıçaklandığını gördüm” dedi. Tedavisi tamamlanan N.C., önceki gün taburcu edilip, savcılığa götürüldü. Önceki ifadesini tekrarlayan N.C., suçsuz olduğunu öne sürdü.

DETAYLI OTOPSİ BEKLENİYOR

Soruşturmayı yürüten savcılık, mevcut deliller doğrultusunda N.C.yi Kasten öldürme suçlamasıyla mahkemeye sevk etti. Hakim karşısına çıkan N.C., tutuklandı. Olay yerinde bulunan delillerin Adana Kriminal Polis Laboratuvarında incelemeye alındığı, Adana Adli Tıp Kurumundan gelecek detaylı otopsi raporunun beklenildiği bildirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version