Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

BATMAN’DA 1 milyon 350 bin lira değerinde sahte temizlik malzemesi ele geçirildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BATMAN’da, jandarma ekipleri tarafından bir imalathane ve deposuna yapılan baskında 1 milyon 350 bin lira değerinde sahte temizlik malzemeleri ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalarda, A.Y., A.D., F.P. ve M.E.K. isimli şüphelilere ait Bayındır Mahallesinde bulunan bir imalathane ve deposunda arama yapıldı. Aramada temizlik malzemesi üretiminde kullanılan toplamda 15 ton 275 kilo kimyasal madde, çeşitli markalara ait 846 bidonda 3 bin 500 litre sahte temizlik ürünü ile 329 sahte etiket ve hologram ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 1 milyon 350 bin lira olduğu belirtildi. Yapılan kontrollerde işyerinin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı da olmadığı belirlendi. Batman Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından işyerine idari işlem uygulanırken, gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir