Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Başarılı öğrencilerini balonla uçurdular

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ERZURUM’da, Kayakyolu ÇMÄ°S ve Turgut Özal ortaokulları ile Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nin öğretmenleri, LGS ve üniversite sınavında baÅŸarılı olan öğrencilerini balonla uçurdu. Erzurum’dan Kapadokya’ya gidip balonlara binen öğrenciler, ilk kez balona binmenin heyecan ve mutluluÄŸunu yaÅŸadı.

Kayakyolu ÇMÄ°S ve Turgut Özal ortaokulları ile Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nin öğretmenleri, LGS ve üniversite sınavında baÅŸarılı olan öğrencilerini Kapadokya’ya götürdü. Erzurum’dan, 700 kilometre uzaklıktaki Kapadokya’ya minibüsle giden, 500 tam puanla LGS Türkiye Birincisi Ceren Bilgin ile Tıp Fakültesi ve Fen liselerini kazanan 13 öğrenciye 2 öğretmen eÅŸlik etti. Kapadokya’yı gezen ve çömlek yapımını deneyen öğrenciler, balona binmek için saat 04.00’te uyanıp bölgeye gitti. Hazırlıkları tamamlanan balonlara binen öğrenciler, güneÅŸle birlikte gökyüzüne yükseldi. Ihlara Vadisi’ni kuÅŸ bakışı görmenin heyecanını yaÅŸayan öğrenciler, yaklaşık 75 dakika süren gezinin keyfini çıkardı.

‘EN GÃœZEL HEDÄ°YELERDEN BÄ°RÄ°’

Öğrencilerden Ceren Bilgin, “Sosyal etkinliklerin baÅŸarımıza önemli ölçüde yansıdığını her zaman hissettim. ArkadaÅŸlarımın da eÄŸitim-öğretim süresince öğretmenlerinin gerçekleÅŸtirdiÄŸi etkinlere katılmaları çok önemli. Kapadokya gezisi, gelecekteki ufkumun ÅŸekillenmesinin önemli parçalarından biri haline geldi. Bize bu duyguyu yaÅŸatan öğretmenlerimize çok teÅŸekkür ediyorum. Bu benim almış olduÄŸum en güzel hediyelerden biri oldu. Kapadokya’yı hep televizyon ve gazetelerde görüyordum ama ÅŸimdi burada olmak ve bu atmosferi yaÅŸamak muhteÅŸem bir duydu. Gökyüzünde güneÅŸin ışınlarıyla buluÅŸmanın ve uçmanın özgürlüğünü doyasıya yaÅŸadık. Herkesin bu hazzı yaÅŸaması gerekiyor ama özellikle biz öğrencilere maddi kolaylık ve destek verilmesi gerek” diye konuÅŸtu.

‘ÖĞRENCÄ°LERÄ°MÄ°Z İÇİN SÃœRPRÄ°Z OLDU’

EÄŸitimde önemli baÅŸarıya imza atan ve aralarında LGS Türkiye birincisinin de olduÄŸu öğrencilerinin uçmayı hak ettiÄŸini söyleyen Kayakyolu ÇMÄ°S Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Çağıl, “Dünyada birçok insanın hayali olan Kapadokya’yı öğrencilerimizle buluÅŸturduk. Kapadokya’nın büyüleyici atmosferine kapılan ve yükselerek süzülen balonların rengarenk eÅŸsiz güzelliÄŸi, öğrencilerin yüzlerine yansıdı. Büyük bir popülaritesi olan bu güzel bölgeyi gezmek öğrencilerimiz için büyük bir sürpriz oldu. Hayallerinin gerçekleÅŸmesinin mutluluÄŸunu yaÅŸadılar. Öğrencilerimizin heyecanı, bizlerin heyecanını bir kat daha artırdı. Biz de öğretmenleri olarak en az öğrenciler kadar heyecanlı ve mutluyduk. Bundan dolayı her türlü desteÄŸini esirgemeyen yüreÄŸi güzel insanlara teÅŸekkür ediyoruz. BaÅŸarılı öğrenciler, her zaman böyle büyük ve anlamlı sürpriz etkinliklerle karşılaÅŸabilirler. Unutmayalım ki her türlü baÅŸarı çalışmayla gelir” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam