Türkiye

Başakşehir’de Hayır Ortakları Camii dualarla ibadete açıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen Hayır Ortakları Camii, düzenlenen hizmete alım töreniyle dualar eşliğinde ibadete açıldı. Bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği camide gençlik merkezi ve Kuran kursu da bulunuyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kayaşehir Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Hayır Ortakları Camii, törenle ibadete açıldı. Hizmete alım törenine AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, Başakşehir İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLECEK

Dualarla ibadete açılan Hayır Ortakları Camii’nde aynı anda bin kişinin ibadet edebilecek. Gençlik merkezi, Kuran kursu ve lojmanın da bulunduğu cami ile Başakşehir’deki camilerin sayısı 119’a ulaştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version