Türkiye

Bartın’ın yükseklerinde kar yağışı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BARTIN’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Soğucaksu Geçidi’nde kar kalınlığı 5 santime ulaştı. Karayolları ekipleri, yolu açık tutmak için kar küreme çalışması yaptı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bartın-Kastamonu kara yolunun 1030 rakımlı Soğucaksu Geçidi’nde, dün gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Bartının Ulus ilçesi ile Kastamonu Pınarbaşı ilçesini birbirine bağlayan bölgede kar kalınlığı 5 santimetreye kadar ulaştı. Karayolları ekipleri yolu açık tutmak amacıyla kar küreme çalışması yaptı. Bölgede aralıklarla kar yağışı sürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version