Güvenlik

Balıkesir’de tarlaya düşen insansız hava aracı, Ankara’da inceleniyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Manyas ilçesi kırsal Salur Mahallesinde 10 Aralık günü akşam saatlerinde tarladan gelen sinyal sesini duyan mahalle sakinleri, paraşütü açık bir insansız hava aracıyla karşılaştı. Mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, olay yerine Jandarma Komutanlığına bağlı istihbarat, bomba imha, olay yeri ve köpekle arama ekipleri geldi. İHA, olay yerindeki ilk incelemenin ardından askeri araca yüklenerek detaylı inceleme için Ankaraya götürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ÜZERİNDE YAZI, BAYRAK VEYA AMBLEM YOKTU

Salur Mahallesi Muhtarı Alaattin Öncel, “Geçtiğimiz hafta mahalle sakinleri, buğday tarlalarından gelen sinyal sesinden şüphelenerek bir İHA buldu. İHAnın arıza nedeniyle düştüğünden şüphelendik ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdik. Paraşütü açılmış halde duran İHAyı jandarma ekipleri inceledi. İHA üzerinde özel eğitimli köpekler bomba aradı. Sonunda üzerinde herhangi bir yazı, bayrak ve amblem olmayan İHAyı incelemek üzere Ankaraya götürdüler” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version