Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Balıkesir-Kayahan’ın ‘Gönül Köşkü’ satışa çıkarıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BALIKESİRin Gömeç ilçesinde merhum müzisyen, besteci, şarkıcı Kayahan Açara ait 5 bitişik evden oluşan deniz manzaralı Gönül Köşkü, 130 milyon TLye satışa çıkarıldı.

03 Nisan 2015te hayatını kaybeden Kayahanın birçok eserini bestelediği Gönül Köşkü adını verdiği Gömeçteki evi, satışa çıkarıldı. Müzik hayatı boyunca 3 kırkbeşlik, bir uzunçalar, 13 kaset ve CDsi yayımlanan usta müzisyenin köşkü, 1609 metrekare arsa üzerindeki 5 bitişik evden oluşuyor. Her biri 5 oda 1 salon olan evlerden oluşan köşk, havuzu, deniz manzarası ve peyzajıyla dikkat çekiyor. Köşkün satış bedelinin 130 milyon TL olduğu belirtildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam