Güvenlik

Bakım için çıktığı teleferik istasyonundan düşen Enes, toprağa verildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYA’da bakım için çıktığı 30 metre yükseklikteki teleferik istasyonundan düşerek hayatını kaybeden Enes Temel (26), memleketi Kütahya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Konyaaltı ilçesi, Sarısu Mahallesi’ndeki teleferik istasyonunda teknik personel olarak çalışan Enes Temel, dün bakım yapmak için çıktığı 30 metre yükseklikteki teleferik istasyonundan düşerek hayatını kaybetti. Hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından Temel, memleketi Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çukurköy Mahallesi’ne getirildi. Çukurköy Camisi’nde kılınan namazın ardından Temel’in cenazesi, Çukurköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version