Türkiye

Bakan Varank Demir-Çelik, Döküm Demirdışı Metalürji Teknolojileri Fuarı’na katıldı 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 15. Ankiros Uluslararası Demir-Çelik, Döküm Demirdışı Metalürji Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı” açılış törenine katıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

15. Ankiros Uluslararası Demir-Çelik, Döküm Demirdışı Metalürji Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı açılış töreni TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuarın açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı. Açılışın ardından Bakan Varank fuarda standları gezdi. Stand açanlar Bakan Varank’a ürünlerini tanıttı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version