Türkiye

Bakan Tunç: Saraçhane’de gözaltına alınan 42 şüphelinin işlemleri devam ediyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saraçhane Meydanında düzenlenen miting esnasında Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaret içeren eylemlere ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhurbaşkanına hakaret ve Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa muhalefet suçlarından başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Gözaltına alınan 42 şüphelinin işlemleri devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik her türlü hakaret ve saldırgan ifade, yalnızca devletimizin en üst makamına değil, aynı zamanda milletimizin ortak değerlerine ve iradesine yöneltilmiş ağır bir saygısızlıktır” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

HUKUKA VE MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNE YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR

Bakan Tunç, “Hiçbir demokratik hukuk devletinde, kamu düzenini bozan, kişilik haklarını hedef alan ve devletin anayasal organlarını tahkir eden eylemler; düşünce, ifade özgürlüğü ya da toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı kapsamında değerlendirilemez. Unutulmamalıdır ki, Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizin doğrudan oylarıyla seçilmiş, devletimizin başı ve milletimizin temsilcisidir. Bu makama yöneltilen her hakaret; demokratik iradeye, hukuka ve milletimizin birliğine yapılmış bir saldırıdır” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version