Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Bakan Soylu’dan ‘dönüş’ uyarısı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İÇİŞLERÄ° Bakanı Süleyman Soylu, son 10 yıldaki 9- 10 günlük bayram tatillerinde trafik kazalarında günlük 15 olan ölüm ortalamasının 2022 Kurban Bayramı’nda 7’ye düştüğünü belirterek, sürücüleri dönüş yolunda da kurallara uymaları için uyardı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Soylu, tatilin ardından dönüş için yola çıkan sürücüleri emniyet kemeri takmaları, hız limitine uymaları, telefonla konuÅŸmamaları ve dinlenerek sürüş yapmaları konularında uyardı. Soylu, “Son 10 yıldaki 9-10 günlük bayram tatillerinde günlük ölüm ortalaması 15, 2022 Kurban Bayramı’nda günlük ölüm ortalaması 7. SaÄŸ salim dönüş için hep birlikte kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam