Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Bakan Nebati, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Başkanı ile görüştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ABD’nin başkenti Washington’da Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (AKKB) Başkanı Carlo Monticelli ile bir araya geldi.

Bakan Nebati, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “G20 Bakanlar Toplantısı ve IMF-Dünya Bankası Yıllık Toplantıları vesilesiyle ABD’nin başkenti Washington’dayız. İkili görüşmelerimiz kapsamında ilk olarak Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (AKKB) Başkanı Sayın Carlo Monticelli ile bir araya geldik. İş birliğimizin önümüzdeki yıllarda yeni projelerle daha da güçlenmesi gerektiğinin altını çizerek özellikle Banka’nın ülkemizdeki proje hacminin artırılması ve yönetişim konularına değindik” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam