Türkiye

Bakan Kurum, İslahiye’de geçici barınma alanlarını inceledi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı süren geçici barınma alanlarında incelemelerde bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden prefabrik konutlar ve geçici barınma alanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından incelendi. Bakan Kurum’un yaptığı incelemelere Gaziantep Valisi Davut Gül, Bingöl Valisi Kadir Ekici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural eşlik etti. Bakan Kurum, incelemelerinin ardından Nurdağı ilçesine geçerek burada yapımı devam eden geçici barınma alanları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version