Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Bakan Işıkhan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen iller ile ilgili değerlendirme toplantısına Katıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen iller ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay illeri milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve parti il başkanlarının gerçekleştirdiği ziyarette depremlerinden etkilenen illere yönelik çalışma hayatına ilişkin alınan önlemlerin değerlendirmesi ve alınacak önlemlerle ilgili talep, görüş ve öneriler konuşuldu.

Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Adnan Ertem, Ahmet Aydın, Lütfihak Alpkan, Faruk Özçelik ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay illeri milletvekilleri, belediye başkanları ve parti il başkanları katıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam