Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Bakan Gürlek, Nevşehirli iş adamlarıyla görüştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Adalet Bakanı Akın Gürlek, bakanlıkta kabul ettiği Nevşehirli iş insanlarına şehirde oluşturdukları istihdam için teşekkür etti. Nevşehir denince insanların aklına öncelikle Kapadokya bölgesinin geldiğini belirten Bakan Gürlek, “Nevşehirin birçok zengin bölgesi var. Özellikle Bims sektörü çok iyi. Organize Sanayi bölgemiz çok iyi. Biz el birliğiyle hep birlikte özellikle İstanbuldaki yatırımcı arkadaşları Nevşehire çekmemiz lazım. Organize sanayimizi tanıtmamız lazım” dedi.

YATIRIMCI GETİRECEĞİZ

Diğer bakanlıklarla iş birliği halinde hareket edeceklerine vurgu yapan Bakan Gürlek, “Burası bizim bölgemiz. Sanayicinin yatırıma sevk edilmesi konusunda ne gerekiyorsa yardımcı olacağız. Bizler de sizin işlerinizi kolaylaştıracağız. Teşvik anlamında bölgeye teşvik getireceğiz, yatırımcı getireceğiz. Gerekirse organize sanayi bölgesinin arttırılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

İSTİŞARE HALİNDE OLALIM

Nevşehirde 33 yıl sonra da bakanlık yapmanın kendisine nasip olduğuna vurgu yapan Bakan Gürlek, şöyle konuştu:

“Bize güzel proje getirin. ‘Şunu yapalım, bunu yapalım deyin. Yani bize tekliflerle gelin, projelerle gelin. Bizim bölgemizin, insanlarının gerçekten işe ihtiyacı var. Bölgemizin insanlarının tanıtılmaya ihtiyacı var. Bizler de elimizden geldiğince bu sürece katkı da sunacağız. Sürekli istişare halinde olalım. Bir araya gelelim.”

HER ZAMAN AÇIK BİR KAPINIZ VAR

Bakan olduktan sonra ilk ziyaretini Nevşehire yaptığını ifade eden Bakan Gürlek, “Sahayı bizzat yerinde gözlemledim. Sizler de o bölgede elinizden geldiğince iş imkanı sağlayarak insanlara yardımcı oluyorsunuz. Bu yatırımların bölgeye gelmesi konusunda üzerimize ne düşüyorsa yardımcı olacağız. Ankarada her zaman bir açık kapınız var. Ben o bölgede doğdum, o bölgede yetiştim, o bölgenin suyunu içtim. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Bakan Gürlek, farklı sanayi kollarında Nevşehire yatırımcı getirilip istihdam sağlanması, şehrin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehirli iş adamlarıyla bakanlıkta bir araya geldi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehirli iş adamlarıyla bakanlıkta bir araya geldi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehirli iş adamlarıyla bakanlıkta bir araya geldi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam