Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Bakan Gürlek: İmralı’ya özel olarak bir konut yapılma durumu yok

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBMMde AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Gürlek, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna konut yapıldığı iddialarına ilişkin, “Orada öyle bir şey yok, orada bir idari yerleşke var, idari yerleşke olduğu için muhtemelen orada yeni binalar, ihtiyaç görülen yerler yapılabiliyor. Ama özel olarak bir konut yapılma durumu yok” dedi.

YARGI SÜRECİ BAŞLADI

Bakan Gürlek, CHP Genel Başkanı Özgür Özelin, kendisinin mal varlığı hakkındaki iddialar ilgili de “Onunla ilgili yargı süreci başladı. Hem manevi tazminat davası açtık hem suç duyurusunda bulunduk. Mahkeme elbette tapu kayıtlarını getirecektir. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum” açıklamasında bulundu.

12NCİ YARGI PAKETİNDE İNFAZ DÜZENLEMESİ YOK

Bakan Gürlek, 12nci Yargı Paketi’ne ilişkin de “Önce Cumhurbaşkanı Külliyesine sunulur. Oraya sunduk, oradan geçtikten sonra da Adalet Komisyonu; inşallah o sırada da kamuoyuna bilgilendirme yapacağız. İçeriğinde infaz ile ilgili bir düzenleme yok. 145inci madde ile ilgili düzenleme yapıyoruz” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBMM'de AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBMM'de AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam