Türkiye

Bakan Göktaş, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesiyle bir araya geldi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi ile bir araya geldi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bakan Göktaş, 2016 yılında Batman’ın Kozluk ilçesine PKK’lı teröristlerce şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini Bakanlıktaki makamında kabul etti. Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın kıymetli annesi Zehra Hanım ve babası Sadık Bey’i Bakanlığımızda ağırladık, evlatlarının anısına bir fidan diktik. Al yazmasıyla milletimizin gönlünde yer edinen, hepimizin kardeşi ve evladı olan Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi bu ülkeye, bizlere emanet. Ruhu şad olsun” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version