Türkiye

Bakan Dönmez: Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi açılışı nisana kalır

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’nin açılış tarihine ilişkin “Muhtemelen nisana kalır. Çalışanlarımızın bir kısmı deprem bölgelerinden geliyor” dedi.  

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, dünkü Kabine Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Dönmez, Trakya’da kurulması planlanan doğal gaz merkezinin son durumuna ilişkin, “Çalışmalarını yapıyorlar. Depreme odaklandık. Çalışma grupları, çalışıyor. 1 yıl içerisinde orayı işler hale getirmek hedefimiz. 1-2 kanunda değişiklik ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde Meclis gündemine gelecek, ondan sonra da yasal altyapı tamamlanmış olacak” dedi.

Bakan Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’nin açılış tarihi ile ilgili ise “Çalışanlarımızın bir kısmı deprem bölgelerinden geliyor. İster istemez aileleriyle ilgilenmek zorunda kaldılar. Çıkış oldu, netice olarak bir kısmı geri dönmeye başladı. Yarın tekrar bölgeye gideceğim sanırım. Muhtemelen nisana kalır” diye konuştu. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version