Spor

Bakan Bak, sporcu ve gençlerle Anıtkabir’i ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘Gençlik Haftası Etkinlikleri’ programında sporcu ve gençlerden oluşan heyetle beraber Ata’nın huzuruna çıktı. Heyet, Aslanlı Yoldan yürüyüp, Atatürkün mozolesine çıktı. Bakan Bak’ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Bakan Bak daha sonra sporcu ve gençlerden oluşan heyet ile Misak-ı Milli Kulesine geçti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Bakan Bak, şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, ‘Gençlik Haftası’ vesilesiyle ülkemizin dört biri yanından gelen gençlerimizle birlikte manevi huzurunuzdayız. Cumhuriyetimizi gençliğe emanet ederek çizdiğiniz istikamet bugün ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla daha da anlam kazanmaktadır. Bu yüzyıl gençliğin ve sporun yüzyıldır. Türkiye, bugün küresel rekabetin her alanda söz sahibi olmak adına nitelikli üretken ve bilinçli bir gençliği merkeze alan politikalarla ilerleyişini sürdürüyor. Bilimde keşifler yapan, sporda uluslararası başarılara imza atan, kültürde ve sanatta topluma yön veren gençlerimiz, milli kimliğimizin temelini oluşturan değerleri gençlerimiz çağın dinamikleriyle buluşturarak geleceğe doğru yürüyor. Biz de fiziksel, zihinsel, sosyal ve akademik gelişimi destekleyen çok yönlü yatırımlarımızla gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmaya, onları tüm imkanlarımızla desteklemeye devam ediyoruz. Milli Mücadele Ateşinin 106’ncı yılında Türkiyenin gücü olan gençlerimiz, mazisinden ilhamla bayrağı istiklale gururla taşıyor. Gençlerimizin coşku ve heyecanıyla idrak ettiğimiz bu anlamlı hafta vesilesiyle zat-ı halinizi ve bu vatan uğruna can veren tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Bakan Bak ve beraberindeki heyetin Anıtkabir ziyaretinden görüntüler

-Bakan Bakın Anıtkabir Özel Defterini okuması

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

-Detay görüntü

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version