Türkiye

Bahçelievler'de yıkılan binanın bitişiğindeki 2 bina için de yıkım süreci başladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BAHÇELİEVLER’de kolonlarının patlamasının ardından yıkımı başlayan 6 katlı Şahin Apartmanı’nın bitişiğindeki 2 binanın da akıbeti belli oldu. Yıkım sürecine giren iki apartmanda eşya tahliyesi için 1 hafta süre verildi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Alpay Caddesi’nde bulunan 6 katlı Şahin Apartmanı’nın kolonlarının patladığı tespit edilmişti. Yapılan tespit çalışmalarının ardından yıkım kararı alınan apartmanda dün yıkım çalışmaları başladı. Şahin Apartmanı’nın yıkım çalışmaları bugün de devam ederken bitişiğindeki 5’er katlı Yılmaz ve Sevilya apartmanlarının durumu netleşti. 

1977 yılında inşa edilen Sevilya Apartmanı ile 1995 yılında inşa edilen Yılmaz Apartmanı sakinlerine eşyalarını tahliye etmek için 1 hafta süre verildi. Toplam 24 daire ve 4 dükkanın bulunduğu 2 apartmanın karot testleri yapıldıktan sonra yıkım süreci başlayacak. Eşyalarını taşıyan bina sakini Coşkun Dönmezler, “Saat 4’ten sonra yıkım kararı gelecek boşaltın dediler. Yıkılacak yani bina biz de boşaltıyoruz” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version