Politika

Bahçeli’den, Aliyev’e tebrik telefonu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşüp, seçimler dolayısıyla tebrik etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

MHP Genel Merkezi tarafından görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Karabağ’ın işgalden kurtarılması, böylelikle Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün sağlanmasının ardından gerçekleştirilen ilk seçimlerde, Azerbaycan halkının yüksek teveccühleri ve demokratik iradesi ile yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın İlham Aliyev’i telefonla arayarak tebrik etmiş, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştur” denildi.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version