Spor

Aziz Yıldırım: Ben kimsenin adamı değilim. Ben Fenerbahçe’nin adamıyım

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fenerbahçenin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün haziran ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında başkanlığa aday olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yıldırımın öne çıkan sözleri şöyle;

“6 sene önce Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu dediler. Şimdi de Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın diyorlar…”

“Hapisteyken kulübü halka açtım, 1 milyon üye olsun istedim. Anadoluda Fenerbahçelileri bir araya getirecek binalar açılmasını istedim… Fenerbahçe, Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir. Fenerbahçenin istemediği bir şey Türkiyede olmaz…”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Başkanlığa aday olma niyetim yoktu. Keyfim yerinde. Para da kazanıyordum. İşlerim tıkırında. Ama Fenerbahçede bazı sıkıntılar olduğunu gördüm. Arkadaşlarıma Biriniz aday olun, beraber yürüyelim dedim. Sen varken aday olmayız dediler…”

“Ben hiçbir partinin adamı değilim, olmam da! O troller de bu işlere girmesin. Hükümet desteği ile değil, bir laf uğruna geliyorum… Ben varken Fenerbahçeyi şampiyon yapmayacaklar lafı üzerine geliyorum…”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Ben kimsenin adamı değilim. Ben Fenerbahçenin adamıyım”

Aziz Yıldırımın basın toplantısı devam ediyor…

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version