Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Aydın’da kumar oynayan 16 kişiye 185 bin 664 lira ceza

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince dün Cumhuriyet ve Davutlar mahallelerindeki kıraathanelerde denetim yapıldı. Denetimlerde 4 kıraathanede kumar oynatıldığını belirledi. Bu kapsamda, kumar oynadığı tespit edilen 16 kişiye toplam 185 bin 664 lira idari para cezası uygulandı. Kumarda kullanılan 31 bin 700 liraya el konulurken kıraathanelerin sahibi 4 kişi hakkında da Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, ilçesinde kumar oynadığı belirlenen 16 kişiye toplam 185 bin 664 lira idari para cezası uygulandı.Fotoğraf:Kuşadası (Aydın),(DHA)

  • Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, ilçesinde kumar oynadığı belirlenen 16 kişiye toplam 185 bin 664 lira idari para cezası uygulandı.Fotoğraf:Kuşadası (Aydın),(DHA)

Continue Reading
Reklam