Güvenlik

Aydın – İki kuzenin berber dükkanları birer gün arayla kundaklandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AYDINda önceki gün molotofkokteyli atılarak berber dükkanı yakılan Onur A.nın (29), dün de kuzeni Eray A.’ya ait iş yeri kundaklandı. Onur A. ve Eray A.nın diğer kuzenleri Kadir A.nın (25) önceki gün bir düğün salonunda yaralamaya karıştığı, olaylar arasında bağlantı olup olmadığının araştırıldığı bildirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi 1240 Sokaktaki Eray A.ya ait berber dükkanına, 23.50 sıralarında molotofkokteylli saldırı yapıldı. Dükkanın dış cephesinde küçük çapta hasar meydana gelirken, alevleri de çevreden yetişen kişiler söndürdü. İhbarla adrese çok sayıda polis sevk edildi. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarından, saldırıyı Enes Ö.nün gerçekleştirdiği tespit edildi.

Eray A.nın dün, Ovaeymir Mahallesi Hakkı Bey Caddesindeki berber dükkanı kundaklanan Onur A.nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

Onur A. ve Eray A.nın, 27 Ağustosta Osman Yozgatlı Mahallesi Cezaevi Caddesindeki düğünde husumetli olduğu Yasin Öcalı (22) tabancayla yaralayıp, kaçan Kadir A.yla amca çocukları oldukları öğrenildi. Bu 3 olay arasında bağlantı olup olmadığının araştırıldığı bildirdi.

Haber – Kamera: Melek FIRAT / AYDIN,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version