Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Aydın – Firari hırsızlık hükümlüsünü müşteri görünümündeki polisler yakaladı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AYDINda hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan Vahdettin Şengel (33) oturduğu bir kafede müşteri gibi davranan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık suçundan 18 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan Vahdettin Şengelin Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı’ndaki bir kafede olduğu ihbarı üzerine saat 15.00 sıralarında operasyon düzenledi. Müşteri gibi kafeye giren ekipler bir süre takip yaptıktan sonra Şengeli yakaladı. Vahdettin Şengel, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber: Melek FIRAT / AYDIN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam