Türkiye

Avcılar’da park halindeki kamyonete çarpan motokurye hayatını kaybetti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AVCILAR’da bir restoranda motokurye olarak çalışan 25 yaşındaki Yusuf Kaşıkçı, motosikletin kontrolünü kaybederek park halindeki kamyonete çarptı. Hastaneye kaldırılan Kaşıkçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, dün sabah saatlerinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Ek iş olarak motokuryelik yapan Yusuf Kaşıkçı’nın kullandığı 34 SP 1376 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle park halindeki kamyonete çarptı. Ağır yaralanan Kaşıkçı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde seyreden motosikletin park halindeki kamyona çarptığı anlar yer aldı.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version