Türkiye

Ataşehir’de lüks araçların aynalarını çalan 2 hırsız yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ATAŞEHİR’de 7 lüks aracın dikiz aynalarının çalınmasıyla ilgili çalışma yapan polis, şüphelilerin saklandığı adrese operasyon yaptı. Gözaltına alınan V.B ve M.Ö isimli şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Hırsızlıktan kaydı bulunan şüphelilerin, çaldıkları dikiz aynalarının fotoğraflarını bir başka kişiye göndererek sattığı tespit edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ataşehir’de 26-28 Ekim tarihleri arasında, park halindeki 7 lüks aracın dikiz aynaları çalındı. Polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, dikiz aynalarını çalan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerin Maltepe Fındıklı Mahallesi’ndeki adresine 29 Ekim Cumartesi günü operasyon düzenleyen polis ekipleri,  V.B, K.Y, R.A, M.Ö., F.A ve E.A isimli 6 şüpheliyi gözaltına aldı.  Şüphelilerin üst ve ev aramalarında 9,7 gram bonzai, 7 dikiz aynası ele geçirildi. Şüphelilerin çaldıkları aynaları satmak için fotoğraflarını çekip, başka bir kişiye gönderdikleri tespit edildi.

Şüphelilerin hırsızlık ve farklı suçlardan çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi.

Şüpheliler hakkında ‘Açıktan hırsızlık’ ve ‘Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak’ suçlarından işlem yapıldı. Şüphelilerden K.Y, R.A, ve F.A serbest bırakılırken, E.A isimli şüpheli hakkında adli kontrol uygulandı. Şüpheliler V.B ve M.Ö sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version