Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

‘Artı’, ‘ManÅŸet’ ve ‘Balya’, arı kovanında uyuÅŸturucu buldu; baba- oÄŸul gözaltında

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DENÄ°ZLİ’nin Buldan ilçesinde, uyuÅŸturucu ticaretine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekiplerinin ‘Artı’, ‘ManÅŸet’ ve ‘Balya’ isimli narkotik köpekleri, arı kovanı ve sazlıklara gizlenen 11 kilo 200 gram esrar buldu. Baba- oÄŸul gözaltına alındı.

Ä°l Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi’nin narkotik ekipleri, Yenicekent Mahallesi’nde bugün bir baÄŸ evine operasyon düzenledi. UyuÅŸturucu ticareti yaptığı belirlenen baba B.D. (61) ile oÄŸlu S.D. (34) gözaltına alındı. Jandarmanın Artı, ManÅŸet ve Balya adlı narkotik köpekleri de operasyona dahil edilerek baÄŸ evi ve bahçesinde arama baÅŸlatıldı. Narkotik köpekleri yapılan aramalarda baÄŸ evinin içinde, arı kovanı ve sazlıkların arasına gizlenmiÅŸ ÅŸekilde uyuÅŸturucu maddeleri buldu. Yapılan aramalar sonucunda 11 kilo 200 gram esrar maddesi, yeni dikilmiÅŸ 18 kök kenevir bitkisi, 1 adet av tüfeÄŸi, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 4 adet uyuÅŸturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan baba B.D. ile oÄŸlu S.D. jandarmadaki iÅŸlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilecek.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam