Türkiye

ARNAVUTKÖY’DE İŞE ALINMADIĞI GEREKÇESİYLE İŞ YERİNİ KURŞUNLADI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ARNAVUTKÖY’de, söz verildiği halde işe alınmadığı gerekçesiyle kuzeni S.U.’ye (35) ait emlak ofisi kurşunlayan K.D., tutuklandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Arnavutköy Haraçcı Mahallesi Sazlıbosna Caddesi’nde 29 Ocak Pazar gecesi saat 23.00’te S.U.’ya ait emlak ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, iş yerine ateş eden kişinin kimliğini belirledi. Şüpheli K.D. gözaltına alınırken, ifadesinde emlak ofisinin kuzeni S.U.’ya ait olduğunu, kendisine ‘Seni işe alacağım’ dediğini, bu nedenle işinden ayrıldığı anlattı. Daha sonra S.U.’nun  kendisini işe almadığını söyleyen K.D., bu nedenle saldırıyı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. K.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan olay anı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde olay yerine araçla gelen K.D., iş yerine ateş ederken görülüyor. 

Görüntü dökümü

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

————————

-Kurşunlama anı güvenlik kamerası

-Şüphelinin adliyeye sevk edilmesi

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version