Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Arkadaşının asker eğlencesindeki bıçaklı kavgayı ayıran mahalle bekçisi ağır yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SAMSUN’un ÇarÅŸamba ilçesinde, arkadaşının asker eÄŸlencesine katılan çarşı ve mahalle bekçisi Abdulsamet AltuntaÅŸ, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak isterken, ağır yaralandı.

Olay, akÅŸam saatlerinde ÇarÅŸamba ilçesine baÄŸlı Ovacık Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, arkadaşının davetlisi olarak asker eÄŸlencesine giden ÇarÅŸamba Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çarşı ve mahalle bekçisi Abdulsamet AltuntaÅŸ, burada iki grubun arasında çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak istedi. Bu esnada boynundan ve vücudunun çeÅŸitli yerlerinden bıçaklanan AltuntaÅŸ, ağır yaralandı. Ä°hbar üzerine olay yerine saÄŸlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı bekçi, saÄŸlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ÇarÅŸamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Samsun EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne sevk edilen AltuntaÅŸ’ın hayati tehlikesi bulunduÄŸu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam