Güvenlik

Arkadaşını vurup, hastane önüne bıraktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında 34 TC 4142 plakalı otomobille getirilen yaralı kişi, Konya Şehir Hastanesi’nin önüne bırakıldı. Sağlık görevlileri, yaralıya müdahale etti. Adının Ümit Kılınç olduğu belirlenin kişinin, tabancayla karnından vurulduğu saptandı. Ameliyata alınan Kılınç, bir gün sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hastane ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarından aracı kullanan sürücünün Osman Yeniay olduğunu saptadı. Yeniay, aynı gün Karadiğin Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere iken yolda yakalandı.

VURDUKTAN SONRA PİŞMAN OLUP, HASTANEYE GÖTÜRDÜM

Gözaltına alınan Yeniay, ifadesinde arkadaşı Ümit Kılınç ile otomobilde içki içerken küfürleşip tartıştıklarını söyledi. Yeniay, Kılınç’ı araçtan indikten sonra tabancayla vurduktan sonra pişman olduğunu ve otomobille hastaneye bırakıp kaçtığını itiraf etti. Yeniay, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version