Güvenlik

Arda’nın baraj gölünde cesedi bulundu, kardeşinin durumu kritik

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY’ın Samandağ ilçesinde, dün serinlemek için baraj gölüne giren Arda Tandır’ın (12) cansız bedenine ulaşıldı. Boğulmak üzereyken kurtarılan kardeşi Kadir Berat Tandır’ın (8) ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Samandağ’a bağlı Yeniköy Mahallesi’nde, dün saat 18.00 sıralarında, Karaçay Baraj Gölü’nde serinlemek için suya giren Arda ve Kadir Berat Tandır kardeşler, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Kadir Beraat Tandır, bu sırada bölgeden geçenler tarafından fark edilip, sudan çıkarıldı, Arda ise gözden kayboldu. Kadir Berat, çağrılan sağlık ekibince ambulansla hastaneye kaldırıldı. AFAD ekiplerinin başlattıkları çalışmalarda, bugün saat 11.30 sıralarında, Arda Tandır’ın cansız bedenine ulaşıldı. Çocuklarının ölüm haberini alan aile, sinir krizleri geçirdi.  Arda Tandır’ın cesedi, Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, Kadir Berat Tandır’ın ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği, sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version