Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

ANTALYA Yangından korkan kedilerini kucaklayarak kaçtılar

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYA’da bir apartmanın birinci katında çıkan yangında, 2 kadın kedilerini kucaklarına alarak evlerinden çıktı. İki kadın, elleriyle su içirerek kedilerini sakinleştirmeye çalıştı.

Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın birinci katında, saat 00.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman üst katlara kadar ulaştı. Dumanı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle diğer dairelerde evlerinden çıkamayanlar da itfaiye tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Apartmanda yaşayan iki kadın ise kedilerini de kucaklarına alarak evlerinden çıktı. Korkan kedilerini kucaklarından indirmeyen ikili, elleriyle su içirerek sakinleştirmeye çalıştı. Yangın nedeniyle evin bir bölümünde maddi hasar meydana gelirken, dumanın tahliye edilmesinin ardından apartman sakinleri evlerine döndü.

Haber-Kamera: Semih ERSÖZLER/ANTALYA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam