Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Antalya – ‘Mevlide gidiyorum’ diye evden çıkıp kayboldu, 56 gündür bulunamadı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYAnın Gazipaşa ilçesinde mevlide gitmek için evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Hüseyin Karadeniz (76), 56 gündür bulunamadı.

Belbaşı Yaylasındaki evinden 6 Haziranda öğle saatlerinde Belbaşı Şahinler Mahallesindeki mevlide gitmek için yaya olarak ayrılan Hüseyin Karadeniz, akşam dönmeyince yakınları bölgede arama yaptı. Sonuç alamayan aile, jandarmaya haber verdi. İhbarla Gazipaşa Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Karadenizin evinden ayrıldıktan sonra Belbaşı Yaylasında güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Bastonuyla yolda yürüyen Karadenizin görüldüğü güzergahta aramalar yoğunlaştırıldı.

MEVLİDE GİTMEMİŞ

Karadenizin mevlit programına katılmadığı da belirlendi. Kayıp ihbarının ardından çok sayıda ekibin katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH Arama Kurtarma, AKUT ekipleri ve komando timlerinin sürdürdüğü çalışmalarda bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ailesinin, 56 gündür izine rastlanmayan Hüseyin Karadenizin bulunması için umutlu bekleyişi sürüyor.

Arşiv görüntülerle

Haber Yücel BULUTGAZİPAŞA, (Antalya),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam