Güvenlik

Antalya – İş yerine patlayıcı maddeli saldırıya 10 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYA’nın Muratpaşa ilçesinde bir iş yerine patlayıcı madde atılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, Muratpaşa’da faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. Şüpheli K.E.E.nin, N.A.’ya ait iş yerine doğru bir cisim fırlattığı, sonrasında patlama yaşandığı anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonrasında, olayla bağlantılı 10 şüpheli olduğu belirlendi. Şüpheliler operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve fişeği, bıçak ile bir miktar uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber- Kamera: Göktan CANAZ/ANTALYA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version