Güvenlik
Antalya- Avlanmak ve mantar toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu
ANTALYAnın Finike ilçesinde sabah saatlerinde hem avlanmak hem de mantar toplamak için ormana giden Ramazan Karabıyık (55), ağaç altında ölü bulundu. Karabıyıkın kayalıktan düşerek hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Finike ilçesi Turunçova Mahallesinde sarp kayalıklar bulunan ormanda meydana geldi. Ramazan Karabıyık, sabah saatlerinde evden hem avlanmak hem de mantar toplamak için çıktıktan sonra ailesi kendisinden haber alamadı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine Karabıyıkın arkadaşlarıyla sürekli gittiği ormana jandarma, AFAD, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin aramaları sonunda Karabıyık, bir ağacın altında ölü bulundu. Ramazan Karabıyıkın kayalıktan düşerek hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
Karabıyıkın cansız bedeni savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından AFAD ve itfaiye ekibi tarafından ormandan çıkartılarak cenaze aracına teslim edildi. Karabıyıkın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
Haber- Kamera: Adem AKALAN/ANTALYA, –