Türkiye

ANTALYA ABD’li 180 turist gemiyle Alanya’ya geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYAnın Alanya ilçesine demirleyen Laustral adlı kruvaziyerle, çoğunluğu ABDli 180 turisti kente geldi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Fransa bandıralı, 142 metre uzunluğundaki Laustral adlı kruvaziyer, Kuşadasından yola çıkarak Alanya Limanına ulaştı. Çoğunluğu ABDli olmak üzere 180 turist ve 142 personelin bulunduğu gemi Alanya Limanına demirledi. Gümrük işlemleri sonrası turistler ilçe merkezi, tarihi yerleri ziyaret etti. Laustral isimli geminin saat 20.00da Antalya Limanına gitmek üzere Alanya Limanından demir alacağı öğrenildi.

Turistler, kruvaziyerle yanyana demirleyen TCG Gediz ve TCG Bandırma Fırkateynine ilgi gösterdi. 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Alanya Limanına demirleyen TCG Gediz ve TCG Bandırma Fırkateyni ile fotoğraf çektiren turistler daha sonra ilçeyi gezdi.

HABER-KAMERA: Alkın BİRİCİK/ALANYA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version