Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ANTALYA 27 metreden denize atlayışlar heyecanla izlendi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYAda bir enerji içeceği firmasının düzenlediği 27 metre yükseklikten denize atlama etkinliği, heyecanla izlendi.

Antalya, bir enerji içeceği firmasının yüksekten denize atlama etkinliğine ev sahipliği yaptı. 8 ayaktan oluşan serinin finali, 27-29 Eylül tarihleri arasında Atatürk Parkında düzenlendi. Falezlerin üzerinden gerçekleştirilen ve 24 sporcunun mücadele ettiği eleme yarışlarının, bugün final etabı gerçekleştirildi. Etkinlikte, 12 kadın ve 12 erkek sporcu, 27 metreden denize atlayarak izleyenleri heyecanlandırdı.

İLK KEZ BİR TÜRK SPORCU BOY GÖSTERDİ

Bu sene etkinlik tarihinde ilk kez bir Türk sporcu boy gösterdi. Kıvanç Gür, yarışlar boyunca gösterdiği performansla dikkat çekti. Final etabında sporcuların atlayışlarını izlemeye gelen çok sayıda vatandaş ve turist, etkinliği heyecanla takip etti.

Haber: Adem AKALAN-İrem GÜNEYBAZ – Kamera: Burak YALMAN/ANTALYA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir