Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ANKARA’DA yağmur altında 1 Mayıs kutlaması

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANKARAda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Atatürk Kültür Merkezi önünden Tandoğan Meydanına yağmur altında yapılan yürüyüş ve mitingle kutlandı.

Başkentte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, Ankara Dişhekimleri Odasından oluşan tertip komitesinin öncülüğünde kortej yürüyüşü ve miting düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan yürüyüşe katılanlar, güvenlik kontrolleri kapsamında üst aramasından geçirildi. Yağmura rağmen yürüyüşe katılım yoğun oldu. Sendikalar, dernekler, odalar, siyasi partiler, gençlik örgütlerinin üyeleri, baro üyeleri ve katılımcılar ellerinde bayraklar ve sloganlarla Tandoğana yürüdü.

Ellerinde çeşitli dövizler taşıyan gruplar, “Her yer Taksim her yer direniş”, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam”, “Hak, adalet, özgürlük”, “Sermaye toprağa, emek iktidara” sloganları attı. Sendikaların temsilcilerinin konuşmalarının ardından konserler ve çeşitli gösteriler yapıldı. Kutlamalar yaklaşık 3 saat sürdü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam