Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Ankara’da tüneldeki cinayetin şüphelisi tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Keçiören ilçesinde önceki akşam saatlerinde Satılmış İzzet İliman, arkadaşı İrfan G.nin (23) kullandığı 06 ZZR 67 plakalı otomobile aldığı Bekir Kulaksız ve Burak Y. ile tartışmaya başladı. İliman, Erbakan Bulvarındaki tünelde otomobili durdurup, aşağıya indirdiği Bekir Kulaksız ve Burak Y.ye yanındaki pompalı tüfekle ateş etti. İliman ve İrfan G., kaçtı. Bekir Kulaksız, hayatını kaybederken, yaralanan Burak Y., hastaneye kaldırıldı. Burak Y.nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Satılmış İzzet İlimanın, erkek kardeşi B.İ.nin (21) kız meselesi nedeniyle husumet yaşadığı Bekir Kulaksız ve onun arkadaşı Burak Y. ile buluştuğu ve çıkan tartışma sonucu olayın gerçekleştiği belirtildi. İliman ve arkadaşı İrfan G.nin 2şer farklı konuda suç kayıtlarının olduğu ifade edildi.

Hayatını kaybeden Bekir Kulaksız ve yaralı Burak Y.nin de suç kayıtlarının olduğu belirtildi.

Olay sonrası kaçan Satılmış İzzet İliman ve İrfan G., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Satılmış İzzet İliman, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken İrfan G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Ankara'da, pompalı tüfekle saldırdığı Bekir Kulaksız'ı (fotoğrafta) öldürüp 1 kişiyi yaralayan Satılmış İzzet İliman (24), tutuklandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Ankara'da, pompalı tüfekle saldırdığı Bekir Kulaksız'ı öldürüp 1 kişiyi yaralayan Satılmış İzzet İliman,(fotoğrafta) tutuklandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam